PÅSKEKONCERT I SLOTSGADE 22

Væggene med de fredede barokmalerier i von Oberbergs Hus vil langfredag den 30. marts give genlyd af stemningsfuld musik, når Historie Haderslev byder indenfor til koncert. Her vil Ensemble Nona, bestående af en gruppe studerende fra flere af de danske Musikkonservatorier, opføre værket Stabat Mater af den italienske komponist Giovanni Pergolesi.Væggene med de fredede barokmalerier i von Oberbergs Hus vil langfredag den 30. marts give genlyd af stemningsfuld musik, når Historie Haderslev byder indenfor til koncert. Her vil Ensemble Nona, bestående af en gruppe studerende fra flere af de danske Musikkonservatorier, opføre værket Stabat Mater af den italienske komponist Giovanni Pergolesi.

Stabat Mater er en passionssalme fra 1300-tallet og beskriver Jomfru Marias smerte ved Jesu Korsfæstelse. Salmen er siden middelalderen blevet sat til musik af mange kendte komponister bl.a. Rossini og Verdi. Traditionen tro opføres værket langfredag, hvor man i kristne lande markerer korsfæstelsen og Jesu død.

Hos Historie Haderslev er man glade for at kunne opføre en koncert med barokmusik i det fredede hus, hvor barokken har sat store præg. Ved koncerten vil der desuden blive spillet andre mindre værker fra barokken.

Billetter til koncerten kan købes på HER eller i døren og koster 75 kr. Der er et begrænset antal billetter til salg, så det anbefales at man køber dem i god tid. Koncerten finder sted langfredag d. 30. marts kl. 14 i von Oberbergs Hus, Slotsgade 22 i Haderslev.

Få mere information på tlf. 24 91 10 85 eller mail: mika@haderslev.dk

❮ Tilbage til nyhedsarkiv