Familieaftener på Simmerstedvej

 

Igen i år inviterer Historie Haderslev jer alle til de populære Familieaftener tre onsdagsaftener i juli måned på området foran Slesvigske Vognsamling.

Familieaftenerne er en folkelig blanding af underholdning fra lokale dansere, gøgl og trylleri til alle og enhver. På de tre onsdagsaftener tilbydes gratis adgang til Vognsamlingens udstillinger med guidede rundvisninger i bygningen. Få en tur i en hestevogn eller prøv historiske lege på den opstillede legeplads. Der vil kunne købes drikkevarer og pølser hver aften, samt is og kaffe.

Onsdag den 10. juli

Hertug Hans og vægterne byder alle velkommen til årets Familieaftener kl. 19. Derefter går tryllekunstner Nicolai på, med et show for hele familie. Hele aftenen vil der være sæbebobler, ballondyr, flødebollekast, hestevognskørsel, historisk legeplads, pandekager over bål, salg af pølser, sodavand, øl, kaffe, kage og is. Og meget mere.

Onsdag den 17. juli

Aftenen begynder med et underholdende show af KaosGitte kl. 19.30, som vil lave sjov for hele familie. Hele aftenen vil der være sæbebobler, flødebollekast, hestevognskørsel, historisk legeplads, pandekager over bål, forskellige salgsboder, salg af pølser, sodavand, øl, kaffe, kage og is. Og meget mere.

Onsdag den 24. juli

Haderslevs Folkedansere byder op til dans kl. 19, og åbner årets sidste Familieaften. Derefter går en tryllekunstner på, med et show for hele familie. Hele aftenen vil der være sæbebobler, ballondyr, flødebollekast, hestevognskørsel, historisk legeplads, pandekager over bål, salgsboder, salg af pølser, sodavand, øl, kaffe, kage og is. Og meget mere.

Familieaftenerne er onsdag den 10.  17. og 24. juli fra kl. 19.00 til 21.00 på Simmerstedvej 1. Familieaftenerne er gratis!

Adressen er:
Simmerstedvej 1, 6100 Haderslev.
Tlf. 51 43 94 01

 

❮ Tilbage til nyhedsarkiv