Jul i Slotsgade

 

I november kan du få en forsmag på julestemningen, når der afholdes to hyggelige juleweekender i Slotsgade.
Som noget nyt er en række kulturaktører i Slotsgade gået sammen om at åbne dørene og tænde julelysene d. 16.+17. og 23.+24. november. Kom og oplev den gode stemning og se programmet for de mange sjove og familievenlige aktiviteter.

Programmet for Jul i Slotsgade

Ehlers Samlingen:
Her er pyntet op til jul i den hyggelige gård mellem de historiske huse. Besøg udstillingerne i Ehlers Samlingen og Von Oberbergs Hus, køb unikke julegaver og særligt julepynt i museumsbutikken, hjælp med at pynte juletræet i Von Oberbergs Hus og få en julekalender som tak, eller prøv at sidde i en rigtig kane!
Alle fire dage kl. 11-16.
Entré til udstillingerne: 60 kr for voksne, børn gratis.

SG25:
Slotsgade 25 inviterer til en hyggelig dag i juledekorationsværkstedet, d. 17/11. Her kan I lave juledekorationer og nyde julehyggen med æbleskiver og glögg.
Pris: 20 kr. for æbleskiver og glögg og 10 kr. for materialer. Medbringer du ikke dit eget lys, så kan du købe et ved os for 5 kr.
17. november kl. 11-16

HaderslevHus:
Fremvisning af den nyrenoverede ridderbar samt hyggeligt samvær og fællessang. Det bliver en spændende rejse i dansk revysangs historie med Revysangens Genklang. Mulighed for bestilling af juleplatte og/eller lagkage og kaffe SMS 25322825.
Kulturelt samråd støtter musikken.
Søndag den 24. november 2019, kl. 13:30. (Gratis billetter)
Desuden kan der bestilles juleplatte begge lørdage på tlf. 25322825

Heidi og Aage Birck:
Åbent hus i KERAMIK STUDIO på Slotsgade 11. Heidi og Aage Birck præsenterer skulpturer og unika bronze og keramik og byder på kaffe/the og småkager.
Alle fire dage kl. 11-16

Christina Friis Keramik:
Køb unika og håndlavet keramik og få et kig ind i pottemagerværkstedet.
Alle fire dage kl. 11-16

Vægtergang i Slotsgade:
Få en helt særlig oplevelse, når vi har præmiere på Vægternes tur gennem Slotsgade. Der bliver åbnet til baggårde, hvor offentligheden normalt ikke har adgang og vi hører om Slotsgades mangfoldige og brogede historie.
Alle fire dage kl. 11. ingen tilmelding. Voksne 30 kr, børn 10 kr. start foran Domkirken.

❮ Tilbage til nyhedsarkiv